Дигитален Маркетинг

Интернет е средата, в която все повече се пренасят както рекламния пазар така и търговията. Потребители търсят продукти и услуги през мобилните си устройства чрез търсачки, социални медии и специализирани сайтове. В желанието си за увеличаване на продажбите и придобиване на нови клиенти всеки един бизнес достига до момента, в който има нужда от отлично представяне, дигитален маркетинг и професионално изградени рекламни кампании.

За успешно постигане на целите е много важно индивидуалното разглеждане на всеки проект. Механичното пренасяне на заучени маркетингови похвати може да доведе до непредвидими, често плачевни резултати. Реклама в google, реклама във facebook

дигитален маркетинг

Изключително важно е маркетинговите методи и маркетинг инструментите да се познават добре и да се прилагат професионално. реклама във facebook, реклама в google

 

Ето някои от етапите в процеса на дигитален маркетинг:

  • Дефиниране на предлагания продукт или услуга
  • Проучване на пряка и косвена конкуренция в интернет
  • Разработване на ценови и промоционални политики за уеб кампании
  • Дефиниране на целеви групи клиенти, реклама във facebook, дигитален маркетинг
  • Изграждане на кампании в социални мрежи, търсачки и специализирани сайтове
  • Оптимизация по ключови думи и фрази, имплементиране в текст и статии
  • Мониторинг и анализ на провеждани кампании и представяне на уеб сайта в органично търсене

Дигитален маркетинг е процес на позициониране на продукт или предлагана услуга в даден пазар. Може да бъде също и налагане на Бранд в интернет пространството. За да бъде успешно това е нужно целия сайт да бъде съобразен с целите, който бизнеса иска да постигне. Точно поради тази причина ние залагаме основите за добра оптимизация при всеки изработен от нас уеб сайт или онлайн магазин. Изграждаме и проследяваме реклама във facebook, реклама в google. Вграждаме кодове за проследяване и взаимодействие facebook Pixel, Google Tag manager.

Настройване на реклама във Facebook. Създаване на реклама в Google. Рекламно студио за реклама в интернет. Реклама във facebook (фейсбук) на ниски цени.

Мнения на водещи клиенти ползващи маркетинг услуги
Submit
Call Now Button
error: Content is protected !!