Програмиране и поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт и онлайн магазин без изпитване на затруднения при изпълнение на конкретни задачи и решаване на възникнали проблеми и без чакане с дни и трудна комуникация.

Ние сме насреща при всяка нужда от поддръжка на сайта или онлайн магазина ви. Екипа ни има богат опит и знания, с който безпроблемно работим с всяка платформа за управление на съдържание, с което се отличаваме от повечето колеги, който работят основно с една или две и не могат да обхванат всички нуджи на клиента.

 

поддръжка на сайт

Освен с уеб дизайн и поддръжка можем да сме полезни и с

  • Програмиране на приложения за уеб сайтове (и онлайн магазини) създадени на различни платформи поддръжка на сайт
  • Редизайн на вече съществуващи сайтове
  • Конфигуриране на среда за фунциониране на уеб платформа-сайт или магазин и мейл сървър на локален или облачен сървър на клиент.

С екип от програмисти с опит в PHP, HTML, JS, CSS, Bootstrap, jQuery, MySQL, Apache можем да помогнем във всички ваши направления в интернет пространството, не само при поддръжка на сайт.

Разнообразието от проекти, с които сме се занимавали допринасят за опита и широката гама услуги, който предлагаме. Ето и платформите с който работим масово: OpenCart, PrestaShop, Magento, WordPress (WooCommerce), Joomla (VirtueMart), Drupal

Поддръжка на сайт / поддръжка на онлайн магазин може да бъде на базата на месечен абонамент или еднократно. При пускане на задание за поддръжка всеки клиент получава резервирано време в работния ни график с цена за труд и гаранция за изпълнение на заданието. Всяка доработка се тества многократно, преди да бъде окончателно пусната в експлоатация. Специфични доработки може да изискват тестване в реално време, като за това клиента е информиран предварително и е дал своето съгласие. Изработка на сайтове и онлайн магазини от ново поколение. Уеб дизайн студио в Пловдив. Изработка на уеб сайтове на ниски цени с поддръжка и оптимизация.

 

Call Now Button
error: Content is protected !!